Startersbegeleiding

Wil jij de mogelijkheden voor startersbegeleiding ontdekken?


Neem contact op met Patrick!

 Als u van plan bent om binnenkort een eigen bedrijf te starten, komt er veel op u af. Waar begint u en wat moet er allemaal geregeld worden? Bij Winkelaar administratie- en adviesbureau helpen wij u graag op weg met onze startersbegeleiding.


Onze ervaren adviseurs begeleiden u bij het opstellen van een ondernemingsplan, het kiezen van de juiste rechtsvorm en het aanvragen van eventuele subsidies. Ook geven wij advies over de administratieve en fiscale verplichtingen die komen kijken bij het starten van een eigen bedrijf.


Wij geloven in een persoonlijke aanpak en gaan altijd voor het beste resultaat. Daarom gaan wij eerst uitgebreid met u in gesprek om uw wensen en doelen goed te begrijpen. Zo kunnen wij u maatwerk advies geven dat ├ęcht bij u past.


Met onze startersbegeleiding zorgen wij ervoor dat u goed voorbereid aan de slag kunt gaan als ondernemer. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij iedere stap van het startproces en helpen u om uw bedrijf succesvol op te zetten.


Wilt u meer weten over onze startersbegeleiding op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Onze adviseurs staan voor u klaar om u verder te helpen.

Patrick Winkelaar

Administratief medewerker/relatiebeheer